Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

1

6

7

9

10

12

13

14

16

21

22

23

24

28

29

30

31

 

 

 

Hírek

HÉTFŐTŐL ÚJRA PÁLYÁZHATNAK A KKV-K MUNKAHELYTEREMTŐ BERUHÁZÁSAIK TÁMOGATÁSÁRA

2018.07.25.

6 milliárd forint keretösszegű nyílt pályázatot hirdetett a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására ( NFA-2018-KKV) a Pénzügyminisztérium.

A program segítségével a vállalkozások többek között új eszközöket, gépeket szerezhetnek be, a támogatási összeget ingatlanvásárlásra, építésre vagy bérleti díjakra is fordíthatják.

 

» Tovább

MÓDOSULTAK A KÖZÖSSÉGFEJLESZTÉSI CÉLÚ PÁLYÁZATI FELHÍVÁSOK!

2018.07.24.

2018. július 18-i hatállyal módosultak a Körösök Völgye Vidékfejlesztési Egyesület illetékességi területén érvényes közösségfejlesztési célú LEADER pályázati felhívások. A kizárólag technikai jellegű és megengedő változások listáját az alábbi dokumentumok tartalmazzák. 

 

VÁLTOZÁSJEGYZÉK_3_VIDÉKI ÖRÖKSÉG

VÁLTOZÁSJEGYZÉK_3_KÖZÖSSÉGI TÉR

 VÁLTOZÁSJEGYZÉK_3_SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAMOK

» Tovább

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

2018.07.03.

Az Egyesület új adatkezelési szabályzata értelmében 2018 májusától hírlevelünk megjelenéséről csak azon ügyfeleink, partnereink részére áll módunkban értesítést küldeni, illetve egyéb információs, tájékoztató, partnerkereső leveleinket, programajánlóinkat megküldeni, akik ehhez és az Egyesület részére a szükséges adatkezeléshez kifejezett hozzájárulásukat adják!

A fenti szolgáltatások továbbra is térítésmentesen érhetőek el, azonban igénylésükhöz regisztráció/feliratkozás szükséges, melyet az alábbi linkre kattintva könnyedén megtehetnek.


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

 

» Tovább

A HFS ÉS A LEADER PÁLYÁZATI FELHÍVÁSOK IS MÓDOSULTAK!

2018.06.12.

A Körösök Völgye Vidékfejlesztési Egyesület közgyűlése 2018. május 15-én módosította az Egyesület Helyi Fejlesztési Stratégiáját.

A főként technikai jellegű változásoknak köszönhetően a LEADER pályázati felhívások szélesebb körben elérhetőek és rugalmasabb feltételek szerint megvalósíthatóak!

Talán a legfontosabb módosítás, hogy mostantól természetes személyek is pályázhatnak a turisztikai szolgáltatások fejlesztése és a nem mezőgazdasági termelő tevékenységek, illetve szolgáltatások fejlesztése témájú felhívások keretében, továbbá a visszavont VP6-6.2.1-16 kódszámú "kisdiverz" pályázatra kérelmet benyújtók is jogosulttá váltak a támogatás igénylésre. Szintén pozitív feltétel, hogy a nem mezőgazdasági termelő tevékenységek és üzleti szolgáltatások fejlesztése témájú pályázati felhívásra a teljes HACS tervezési területén székhellyel/telephellyel/fiókteleppel rendelkező mikro-vállalkozások jelentkezhetnek és induló vállalkozások is támogathatóak!

Az új HFS honlapunk Stratégia menüpontjából letölthető, a felhívás módosítások listáját az alábbi változásjegyzékek tartalmazzák.

 

» Tovább

MEGJELENT A 2018. ÉVI "HUNGARIKUM" PÁLYÁZAT

2018.05.10.

Megjelent a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására kiírt HUNG-2018 kódjelű, 223 millió forint keretösszegű pályázati felhívás három célterületre.

 

» Tovább

Archívum

» További hírek
EXP